Wij hebben speciaal voor HR-managers en leidinggevenden een workshop samengesteld waarin we inzoomen op medewerkers met financiële problemen: hoe groot is die invloed eigenlijk? Hoe ga jij als leidinggevende het gesprek aan? En welke handvatten kan jij je de medewerker meegeven? Na deze workshop heb jij alles in handen om binnen je organisatie de eerste stap te zetten naar positieve, gemotiveerde en zodoende gelukkigere medewerkers!

DATA EN PRIJZEN

Donderdag 25 april | 10.00 – 12.30 met aansluitend een gezamenlijke lunch. Locatie: de Kloosterhoeve in Harmelen. Kosten: €50 (inclusief lunch)

Donderdag 7 juni | 10.00 – 12.30 met aansluitend een gezamenlijke lunch. Locatie: de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Kosten: Gratis!* (zie de onderstaande alinea ‘Betalen met sociaal werkkapitaal’ over Stichting Jarige Job)

Willen jij en/of je collega’s deelnemen aan een van de workshops, stuur dan vóór 29 maart a.s. een mailtje om je aan te melden.

Er zijn slechts een beperkt aantal plekken dus wees er snel bij!

Hopelijk tot dan!

BETALEN MET SOCIAAL WERKKAPITAAL
Aan de workshop van 7 juni zijn geen kosten verbonden, maar betaal je met ‘sociaal werkkapitaal’. We vragen je na afloop van de workshop de handen uit de mouwen te steken voor Stichting Jarige Job, een stichting die wij steunen. Deze stichting zorgt dat kinderen uit gezinnen met een financiële achterstand toch een leuke verjaardag hebben. Wij gaan zodoende verjaardagboxen inpakken voor de kinderen.

Kunnen we helpen?