Stichting Jarige Job

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor 61.000 kinderen in Nederland is dit niet helaas het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautje, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek.

Stichting Jarige Job geeft deze kinderen een verjaardagspakket. Daarin zit alles wat nodig is voor een gave verjaardag. Cadeautjes, versieringen, taart en een traktatie voor school. Zo kan een kind ook echt kind zijn.

 

Budgetcoach Groep wil graag iedereen helpen bij een leven zonder financiële stress en zeker ook kinderen. Naast onze financiële ondersteuning vertellen we een ieder graag over Jarige Job. Zo weten meer mensen van het goede werk van deze stichting. Hulpverleners en basisscholen kunnen Jarige Job daardoor sneller vinden maar ook jouw hulp is nodig! Je kan uiteraard doneren maar ook als vrijwilliger je bijdrage leveren. Samen zorgen we ervoor dat meer kinderen in armoede hun verjaardag kunnen vieren. Wil je ook jouw steentje bijdragen ga dan naar de website van Stichting Jarige Job en kijk wat jij kan doen!

 

Kunnen we helpen?