Budgetcoach Nijmegen

Snel uw financiën weer op orde

Woont u in Nijmegen en bent u het overzicht over uw financiën even kwijt? Een budgetcoach kan u dan helpen om uw financiën weer op orde te krijgen. Of u aan het einde van de maand nou nét dat kleine beetje tekort komt, of dat u last heeft van schulden, de professionele budgetcoaches van Budgetcoach Groep helpen u graag! Wilt u meer weten over budgetcoaching in Nijmegen? Lees dan snel verder.

Verschillende doelgroepen in Nijmegen

De budgetcoaches van Budgetcoach Groep geven financiële coaching aan verschillende doelgroepen. Onder andere:budgetcoach Nijmegen

  • Werknemers van bedrijven
  • Zzp’ers
  • Particulieren
  • Banken
  • Woningcorporaties
  • Gemeenten

Heeft u een vraag over onze werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Betrouwbare budgetcoaching in Nijmegen

Een budgetcoach helpt u om uw uitgaven en uw inkomsten op elkaar af te stemmen zodat u weer grip krijgt op uw financiën. Zowel ondernemers als particulieren kunnen gebruik maken van de diensten van Budgetcoach Groep. Er wordt dan eerst met u een afspraak gemaakt bij u thuis in Nijmegen. Voorafgaand aan de afspraak krijgt u per mail een lijst toegestuurd met documenten die u klaar kunt leggen voor de afspraak met de budgetcoach. Wanneer deze bij u langskomt in Nijmegen dan gaat u samen aan de slag om inzicht te krijgen in uw financiële situatie en om een plan op te stellen voor de toekomst. Heeft u schulden? Dan kan de budgetcoach als mediator optreden om afspraken met maken met uw schuldeisers. Vervolgens gaat u thuis in Nijmegen aan de slag om uw budgetplan uit te voeren, eventueel met persoonlijke coaching van uw budgetcoach. Bovendien verstrekken wij u gratis een budget ordner waarin u uw financiële administratie gemakkelijk zelf bij kunt houden. Er is ook de mogelijkheid tot nazorg op maat.

Weer financieel gezond

Natuurlijk wil iedereen het liefst financieel gezond zijn. Helaas kan door onverwachte gebeurtenissen zoals een scheiding, ontslag, arbeidsongeschiktheid of het overlijden van de partner het financiële plaatje er ineens heel anders uit gaan zien. Het is belangrijk dat u bij beginnende financiële problemen snel professionele hulp inschakelt in Nijmegen, voordat de situatie verder uit de hand loopt. Een budgetcoach stelt samen met u een budgetplan op dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie om zo uw financiële doelen helder en realistisch weer te geven. Zo bent u snel weer financieel gezond, is uw administratie op orde en heeft u weer grip op uw financiële situatie.

Contact met een budgetcoach in Nijmegen

Woont u in Nijmegen en heeft u hulp nodig van een budgetcoach? Heeft u bijvoorbeeld schulden of bent u het overzicht over uw financiën verloren? Wacht dan niet te lang en neem snel contact op met Budgetcoach Groep. Door het formulier hier op de site in te vullen komt u gemakkelijk en snel met ons in contact. Wilt u liever telefonisch contact? Daarvoor belt u naar: 088-6220330. Of stuur uw vraag per mail via: info@budgetcoachgroep.nl. Laat u helpen door een professionele budgetcoach van Budgetcoach Groep in Nijmegen!

Kunnen we helpen?