Wij zijn onlangs een samenwerking aangegaan waarop we behoorlijk trots zijn: Budgetcoach Groep is business partner geworden van De Waard€volle Club en we gaan voetbalclubs (betaald en amateurs), hun leden en alle andere betrokkenen helpen met hun financiële vitaliteit.

De Waard€volle Club is een initiatief van Leon Vlemmings. Hij helpt Betaald Voetbal Organisaties en amateurverenigingen om hun sponsorinkomsten te behouden en te werken aan een gezonde toekomst. En dat is in tijden van corona op z’n zachts gezegd hard nodig. Het water staat de clubs zowel in het betaald- als het amateurvoetbal aan de lippen. En dat terwijl op maatschappelijk vlak van (betaald) voetbalorganisaties altijd verwacht wordt dat zij een bepaalde betekenis hebben voor de samenleving en de regio. Budgetcoach Groep draagt het initiatief een warm hart toe en heeft zich daarom ook aangesloten evenals professionals uit het Betaald Voetbal, het bedrijfsleven, bedrijven, wetenschappers en studenten

De waardevolle club voetbal

BCGR-oprichter Daniël de Kievid met voetbalshirt van De Waard€volle Club.

Kenniscentrum Financiële Vitaliteit

‘Vitaal zijn’ begint bij een goede gezondheid: gezond eten en voldoende bewegen en sporten… Maar financieel, emotioneel en sociaal welzijn zijn net zo goed belangrijk voor je vitaliteit. Budgetcoach Groep gaat samen met CollactiveBMK een eigen onderdeel binnen De Waard€volle Club opzetten: het Kenniscentrum Financiële Vitaliteit. We gaan in eerste instantie de aangesloten voetbalclubs en hun leden helpen. Dan kun je denken aan spelers met financiële uitdagingen, leden van amateurclubs met betalingsachterstanden. En we kunnen ook de andere aangesloten bedrijven helpen door hun medewerkers met financiële problemen bij te staan.

We gaan beginnen…

Om te beginnen gaan we dit traject aan met 15 voetbalclubs die zonder financiële investering gebruik kunnen maken van de diensten van De Waard€volle Club. Kenniscentrum Financiële Vitaliteit helpt mee om met de clubs nieuwe initiatieven en verbindingen te creëren. Wanneer we precies live gaan met onze diensten is nog niet bekend, maar we houden je op de hoogte. Hou onze website in de gaten voor updates!

Kunnen we helpen?