Budgetcoach Haarlem

Hulp bij financiële problemen in Haarlem

Financiële problemen zijn voor niemand leuk, maar helaas kan het iedereen in Haarlem en omstreken zomaar overkomen. Door een echtscheiding, het overlijden van een partner, ontslag of arbeidsongeschiktheid kan uw situatie er in één klap ineens heel anders uitzien. Wanneer u moeite heeft om de eindjes aan elkaar te knopen of als u schulden heeft, dan is het ten zeerste aan te raden om een budgetcoach van Budgetcoach Groep in te schakelen. Wilt u meer weten over budgetcoaching in Haarlem? Lees dan verder.

Budgetcoach Groep

Wanneer u niet op tijd professionele hulp inschakelt bij professionele problemen in Haarlem, dan kan dat grote gevolgen hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld te maken krijgen met huurachterstand, deurwaarders, gedwongen schuldsanering of zelfs de gedwongen verkoop van een woning. Dit zijn zeer stressvolle situaties die u natuurlijk liever niet mee wilt maken. Gelukkig staat Budgetcoach Groep voor u klaar om u te helpen. Wij zijn een bedrijf met 26 bekwame budgetcoaches in dienst die werkzaam zijn door heel Nederland, dus ook in Haarlem. Al onze coaches zijn gecertificeerd en in het bezit van een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Budgetcoach Groep is er voor verschillende doelgroepenbudgetcoach Haarlem

Wij verzorgen budgetcoaching in Haarlem voor allerlei verschillende doelgroepen, denk hierbij aan:

 • Werknemers van bedrijven
 • Zzp’ers
 • Particulieren
 • Banken
 • Woningcorporaties
 • Gemeenten

Heeft u een vraag over onze werkzaamheden? Bel of mail ons dan gerust.

Wat kan een budgetcoach in Haarlem voor u betekenen?

Graag vertellen wij u meer over de werkzaamheden van een budgetcoach. Wanneer u vanuit Haarlem een van onze budgetcoaches inschakelt gaat het volgende actieplan van start:

 1. Door via het formulier op deze pagina een bericht voor ons achter te laten komt u gemakkelijk met ons in contact. Binnen twee dagen wordt u gebeld door één van onze budgetcoaches.
 2. Na het telefoongesprek krijgt u een mail met alle documenten die u klaar moet leggen voor uw afspraak met uw budgetcoach bij u thuis in Haarlem.
 3. De budgetcoach komt bij u langs in Haarlem en samen maken jullie uw financiële situatie inzichtelijk.
 4. De budgetcoach stelt een budgetplan voor u op, deze is helemaal aangepast op uw persoonlijke situatie en maakt uw doelen helder en meetbaar.
 5. Heeft u schulden? Dan zal de budgetcoach contact opnemen met uw schuldeisers om tot een passende oplossing voor alle partijen te komen.
 6. U gaat nu zelf aan de slag met uw actieplan, eventueel kunt u hierbij persoonlijk begeleid worden door uw budgetcoach.
 7. Na een tijdje zijn uw financiën weer op orde en kunt u weer zelfstandig de regie voeren over uw financiële administratie.
 8. Indien gewenst kunt u gebruik maken van ons nazorgtraject.

Contact met een budgetcoach in Haarlem

Wilt u in Haarlem gebruik maken van onze diensten of heeft u nog vragen voor ons? Laat dan een bericht achter via het formulier hier op de site. U kunt ook bellen naar: 088-6220330.Of mail: info@budgetcoachgroep.nl. De budgetcoaches van Budgetcoach Groep helpen u graag in Haarlem om weer financieel gezond te worden.

Kunnen we helpen?