WORKSHOP: Perspectief in onzekere tijden

De brandstofprijzen stijgen maar door, net als de energierekeningen… De vraag is niet óf maar wanneer nog meer huishoudens als gevolg in de financiële problemen raken. Dat is een kwestie van tijd. Wist je dat zo’n 2 miljoen huishoudens problematische achterstanden bij de zorgverzekeraar heeft? En dat 40% van een van de grootste energieleveranciers een betalingsachterstand heeft? Onze speciale workshop voor werkgevers is erop gericht werkend Nederland te helpen in deze financieel zware tijden.

Op 14 oktober organiseren wij – na het succes van de eerste twee edities – onze derde interactieve workshop voor werkgevers, leidinggevenden en HR-specialisten: Perspectief in onzekere tijden. Daarin laten onze budgetcoaches je zien wat jij als werkgever in kan doen voor je collega’s. En met zoveel HR-specialisten uit verschillende sectoren en verschillende bedrijfsculturen leren we natuurlijk ook heel veel van elkaars aanpak.

Onderwerpen

We gaan aan de slag met eigen casussen. Maar voor we dat doen, zoomen we eerst even uit om te kijken naar het huidige economische klimaat en de schuldenproblematiek in Nederland. Hoe zit dat eigenlijk en wanneer is een schuld problematisch? We kijken ook naar welke mensen dit overkomt. Spoiler: het kan iedereen overkomen. Centraal staan deze onderwerpen:

  1. Signaleren en bespreekbaar maken van financiële problemen bij collega’s
  2. Wat kun jij doen om je collega’s te helpen?
  3. En wat kunnen collega’s zelf doen om hun financiële problemen op te lossen

Programma 14 oktober

9.30 – 11.30 Workshop nieuw perspectief in onzekere tijden
11-30 – 12.30 Intervisie: hoe bereik ik mijn collega’s?
12.30 – 13.30 Luxe lunch

Locatie

Kloosterhoeve in Harmelen
Kloosterweg 2
3481XC Harmelen

Gratis bij aanmelding

De workshop én luxe lunch zijn gratis voor HR-specialisten en leidinggeven bij aanmelding via ikdoemee@budgetcoachgroep.nl. Verhinderd? Laat het uiterlijk 48 uur van tevoren weten. Dan hoeven we niks weg te gooien en maken we geen onnodige kosten. Als budgetcoaches doen we er natuurlijk alles aan om dát te voorkomen.

We hebben maximaal 25 plekken dus vol=vol

 

Kunnen we helpen?