Gratis workshop om medewerkers met financiële problemen écht te helpen ????

Wist je dat uit onderzoek van het Nibud blijkt dat één op de vijf gezinnen met financiële problemen kampt? Het kán dus bijna niet anders dan dat ook binnen jouw bedrijf mensen hiermee kampen. Daarom nodigen we je graag van harte uit voor een gratis workshop waarin je leert hoe om te gaan met medewerkers die schulden hebben, financiële onrust ervaren, zich als gevolg daarvan misschien vaker ziek melden, minder productief zijn of gewoon in het algemeen minder goed in hun vel zitten. In deze interactieve workshop, waarin er volop ruimte is om eigen cases in te brengen, leer je de signalen herkennen, welke soorten schulden er zijn en vooral ook wat jij vanuit je rol kunt doen om te helpen. Want uit onze dagelijkse praktijk weten we dat er vaak niet alleen schroom is vanuit de medewerker om zijn financiële situatie te bespreken, óók bij de betrokken hr-manager is er vaak aarzeling. Bijvoorbeeld omdat er nog altijd een taboe rust op praten over geldzaken en zeker als het minder rooskleurig verloopt.

Meld je aan voor gratis workshop op 7 juni

De workshop wordt gegeven bij Stichting Jarige Jop. Gratis, in de prachtige vergaderzaal. Ze zijn gevestigd in Rotterdam, Van Nelleweg 1. Je kent het misschien wel, het is de oude Van Nelle fabriek. Het enige dat we vragen is om 2,5 uur mee verjaardagsboxen in te pakken als tegenprestatie. Stichting Jarige Job bekommert zich om de 61.000 kinderen in Nederland die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat dat er thuis geen geld voor is. En daar is de overeenkomst met Budgetcoach Groep: ook wij gunnen iedereen een leven van financiële rust. Want juist kinderen mogen hier niet onder lijden. Daarom sponsoren we van harte én melden we ook gezinnen aan voor een cadeau voor hun jarige kind als dat nodig is. Het kán immers niet zo zijn dat jarige kinderen ziek gemeld worden omdat hun ouders geen geld hebben voor een traktatie… Stichting Jarige Job heeft voor elk kind een verjaardagsbox ter waarde van € 35,-. In deze box zit alles wat nodig is om een échte verjaardag te vieren, thuis én op school.

Wat dat met jouw rol als hr-manager te maken heeft?

Bovenstaand verhaal zomaar over de kinderen van jouw medewerkers gaan. En die kans is groter dan je misschien zou denken. We durven één ding te beloven: je loopt er als nóg betere hr-manager naar buiten. Een hr-manager die, nog voordat de problemen ontstaan de signalen leert te herkennen van een medewerker in financiële nood. Bovendien herken je ze niet alleen, maar voel je ook geen hoge drempel meer om de financiële situatie bespreekbaar te maken, omdat je tijdens de workshop praktische tools hebt gekregen om dit goed en vanuit zelfvertrouwen aan te pakken. Wil jij leren om het verschil te maken? Meld je dan nú aan. Stuur een e-mail naar info@budgetcoachgroep.nl

PS Ben je nog op zoek naar een mooi doel om kinderen (en hun ouders) vooruit te helpen? Kijk dan op de website van Stichting Jarige Job.

Kunnen we helpen?