Onze gratis Financiële Helpdesk biedt bedrijven én hun medewerkers onbeperkt advies, helemaal gratis. Medewerkers kunnen er hun financiële problemen voorleggen aan ervaren budgetcoaches. Werkgevers kunnen bellen met vragen over bijvoorbeeld het bespreekbaar maken van financiële problemen in de eigen organisatie.

De meeste mensen lopen er niet mee te koop als het thuis financieel niet zo lekker gaat. De financiële problemen gaan evenzogoed wel mee naar de werkvloer. Wil je jouw medewerkers op een laagdrempelige manier hulp bieden om al dan niet anoniem wat aan hun financiële problemen te doen? Dan is de Financiële Helpdesk een mooi eerste vertrekpunt.

Drempelverlagend voor medewerkers

Vermoed je financiële problemen? Verwijs je medewerker dan naar de Financiële Helpdesk van Budgetcoach Groep. Nog mooier is als medewerkers via intranet, flyers of andere communicatie in het bedrijf zelf op de hoogte worden gesteld van de Financiële Helpdesk die je jouw medewerkers biedt. Professionele budgetcoaches van Budgetcoach Groep staan je medewerker gratis te woord bij alle vragen over geldzaken.

Eigen telefoonnummer

Een ander voordeel is het eigen, bedrijfsgebonden 088-nummer. Alle medewerkers in het bedrijf kunnen dit nummer dus bellen, zonder dat je daar als werkgever van op de hoogte hoeft te zijn. We weten uit ervaring dat deze zekere vorm van anonimiteit een enorm drempelverlagend effect heeft. Zeker als iemand voor het eerst over zijn financiële problemen (of schulden) wil praten.

Voor de werkgever: tips en rapportages

Niet alleen de werkgever is gebaat bij de Financiële Helpdesk. Heb je als werkgever een vraag over het bespreekbaar maken bij vermoeden van financiële problemen op de werkvloer, (dubbele) loonbeslagen, de beslagvrije voet of gerelateerde onderwerpen? Of zoek je naar mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan de financiële fitheid van jouw medewerkers? Onze budgetcoaches kunnen je hierin begeleiden en tips geven. Voor hen is dit immers dagelijkse kost.

Zien we dat meerdere medewerkers bij jouw bedrijf steeds met terugkerende vragen of onderwerpen bellen? Dan koppelen we dit terug in een rapportage. Handig, want misschien blijk je onduidelijkheden of onzekerheden zelf weg te kunnen nemen met een aanpassing. Uiteraard zijn deze verslagen altijd anoniem en niet te herleiden tot individuele medewerkers, om zo de anonimiteit van de medewerkers te kunnen waarborgen.

videobellen met financiele helpdeskNieuw: beeldbellen!

Soms wil je elkaar even in de ogen kunnen kijken. Zeker bij gevoelige onderwerpen als waar we in ons vakgebied mee te maken krijgen. Daarom is het sinds kort ook mogelijk om te beeldbellen met de Financiële Helpdesk. Uiteindelijk bepaal jij of je medewerker natuurlijk zelf waar de voorkeur naar uitgaat.

Ook gratis financieel advies?

De Telefonische Helpdesk is altijd gratis. Ook interesse of weten welke andere mogelijkheden er voor jouw bedrijf zijn? Kijk op www.budgetcoachgroep.nl of bel ons eens via 088-6220330.