Budgetcoach Eindhoven

Financiële bemiddeling door budgetcoach Eindhoven

De Budgetcoach Groep is een onafhankelijke opererende organisatie die bemiddelt tussen banken, kredietverstrekkers, werkgevers, woningcorporaties en hun cliënten in Eindhoven die in financiële problemen zijn geraakt en daardoor betalingsachterstanden hebben. Deze bemiddeling vindt plaats in de vorm van budgetcoaching. Een onafhankelijke budgetcoach kan er in deze situaties voor zorgen dat er voor beide partijen in Eindhoven een bevredigende oplossing wordt bereikt. Voor de banken, kredietverstrekkers en woningcorporaties ontstaat er uitzicht op betaling van de achterstallig hypotheek-, aflossings- of huurtermijnen. Voor de betrokkene ontstaat er uitzicht op een uitweg uit de financiële problemen en het terugkrijgen van de grip en regie op het eigen budgetbeheer.

Zonder tijdig ingrijpen in een onoverzichtelijke en onevenwichtige financiële situatie kunnen de financiële problemen als snel ontaarden in:

  • Juridische procedures;
  • Een stroom van aanmaningen, incassoprocedures en beslagleggingen;
  • Gedwongen woningverkoop;
  • Gedwongen huisuitzetting;
  • Onvrijwillige schuldsanering;
  • Of een faillissement.

Met de inzet van een onafhankelijke budgetcoach in Eindhoven kan escalatie van de financiële problemen voorkomen worden.

Budgetcoach Eindhoven

Budgetcoaching geeft de betrokkene de regie over het eigen budgetbeheer weer terug.

Bij budgetcoaching doorlopen de budgetcoach en de betrokkene in Eindhoven altijd de volgende 4 fasen:

Fase 1: In kaart brengen van de financiële situatie zodat inzicht in de omvang van de problematiek ontstaat. In deze fase worden alle administraties op orde gebracht en geactualiseerd.

Fase 2: In evenwicht brengen van de inkomsten en uitgaven zodat de problematiek niet verder toeneemt.

Fase 3: Opstellen van een financieel plan waarbij voor alle partijen in Eindhoven een uitweg uit de problematiek wordt geschetst. In deze fase wordt met alle partijen overlegt over de oplossing van de betalingsachterstanden.

Fase 4: Terugbrengen van financiële rust.

Aanvullende serviceverlening

De Budgetcoach Groep biedt naast budgetcoaching ook een opleiding voor budgetcoach aan voor medewerkers van banken, gemeenten, woningcorporaties en kredietverstrekkers in Eindhoven. Na het volgen van deze opleiding kunnen een of meerdere werknemers van uw organisatie aan de slag als gecertificeerd budgetcoach. Dit kan voor uw organisatie een uitbreiding van uw service verlening in Eindhoven betekenen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over budgetcoaching of wat de opleiding voor budgetcoach voor uw organisatie in Eindhoven kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies gesprek. Wij informeren uw graag over alle mogelijkheden die wij bieden om financiële problemen op te lossen en te voorkomen. Vul het contactformulier op onze website in of bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

Kunnen we helpen?