Met trots kunnen wij melden dat vanuit de samenwerking tussen De Waardevolle Club en CBMK Creditmanagement het Landelijk Kenniscentrum Financiële Vitaliteit (LKFV) vanaf vandaag actief is.

Leon Vlemmings, initiatiefnemer De Waard€volle Club: “Een mooi initiatief voor een sportieve en gezonde samenleving, dat is ontstaan door samenwerking met CBMK Creditmanagement en Budgetcoach Groep. ‘Vitaal zijn’ begint bij een goede gezondheid: gezond eten en voldoende bewegen en sporten. Maar financieel, emotioneel en sociaal welzijn zijn net zo goed belangrijk voor je fysieke en mentale vitaliteit. “

Via de website van het kenniscentrum worden praktische tips gedeeld en inzichten gegeven op het gebied van financiële vitaliteit. Daarnaast is er een telefonische helpdesk waar gratis gebruik van kan worden gemaakt voor directe hulp en persoonlijk advies. Op deze manier helpt het LKFV stabiele geldstromen bij organisaties te realiseren en financiële problemen bij medewerkers te herkennen, op te lossen en te voorkomen.

Voetbalclubs, bedrijven en organisaties kunnen om die reden bij het LKFV terecht met al hun vraagstukken die betrekking hebben op de financiële vitaliteit van het bedrijf of hun medewerkers. Dit alles met als doel financiële rust creëren. Het kenniscentrum is te bereiken via www.lkfv.nl  Voor directe vragen  over het initiatief of hulp op het gebied van Financiële vitaliteit kan er contact op worden genomen met de gratis helpdesk via 088-6220340.

Kunnen we helpen?