Van alle markten thuis zijn is een utopie. Dat geldt zélfs voor jou als gedreven hr-manager. We kunnen ons voorstellen dat je soms vragen van medewerkers krijgt waar je zelf het antwoord ook niet direct op weet. Of eigenlijk helemáál niet als je eerlijk bent. Weet dan dat je gratis kunt bellen met de Financiële Helpdesk van de Budgetcoach Groep. Deze helpdesk wordt bemand door financieel specialisten, waaronder bewindvoerders en oud-incassomedewerkers, die beschikken over kennis op de meest uiteenlopende gebieden.

Van gestolen auto’s tot loonbeslagen

Iedereen is welkom: we krijgen vragen over de financiële consequenties die ontstaan na een echtscheiding, de werking van loonbeslagen, werken met zzp’ers of het opstellen van een vaststellingsovereenkomst. Maar ook vragen over de extra kosten van schoolgaande kinderen en hoe om te gaan met een dwangbevel komen voorbij. En laatst nog over een gestolen auto terwijl iemand in Spanje zat, al valt dat wel zo’n beetje buiten de range. Het geeft in elk geval aan dat we als laagdrempelig instituut en professionele vraagbaak ervaren worden dat is ook precies de bedoeling. Bedrijven, woningcorporaties, maar ook medewerkers of juist banken en andere instellingen weten ons met regelmaat te vinden voor vragen waar ze zelf het antwoord niet op weten. Of men belt om even te sparren, te verifiëren of voor aanvulling.

Maak jij het verschil?

De ene hr-manager is de andere niet. Waar de ene persoon meer stuurt op cijfers en resultaat is de andere gevoeliger voor de zachtere kant. Eén ding hebben nagenoeg alle hr-managers gemeen: men voelt zich verantwoordelijk voor het geluk en het functioneren van medewerkers binnen de organisatie. Klaar staan in geval er persoonlijke problemen of hulpvragen zijn past prima bij jouw ‘mensen-mens-kant enerzijds’en je analytische kwaliteiten aan de anderzijds. Je bent een doener en een denker en bovendien ambitieus: zet daarom de juiste mensen (en dus helpdesks) in om jouw doelen te bereiken.

Onthoud: bellen is gratis

Vanaf nu weet je: vragen waar je zelf niet uitkomt of vragen waarvan je jouw antwoord even wil toetsen? Bel met (088) 622 0330 of vul het formulier in voor ondersteuning. Naast dat jij als hr-manager al je vragen kwijt kunt, kan dit ook voor al jouw medewerkers worden gefaciliteerd. Zelfs door inzet van een eigen 088-nummer als dat wenselijk is. Doel van dit nummer is dan meten wat er speelt en daar dan weer gericht acties op ondernemen. Wanneer we bijvoorbeeld veel vragen of toeslagen of vakantiegeld krijgen, dan kun je daar als bedrijf vervolgens actief algemene informatie over verstrekken. En daardoor kunnen dan weer veel problemen voorkomen worden. Taalgoeroe Loesje verwoordde het al mooi immers: ‘Waarom moeilijk doen als het samen kan?’ En daar sluiten we ons van harte bij aan!

Kunnen we helpen?