Regeling treffen met het CJIB

Regeling treffen met het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB)?

Heeft het CJIB een of meerdere vorderingen (boetes) op u en is de betalingsregeling die u met hen had gestopt? Het kan voorkomen dat het CJIB dan van u verlangt dat u een budgetcoach inschakelt om een nieuwe regeling te mogen treffen. Op die manier heeft het CJIB meer zekerheid dat de regeling die wordt getroffen ook echt kan worden nagekomen. Budgetcoach Groep kan u hierbij helpen.

Vult u onderstaand inkomsten lastenoverzicht in en onze budgetcoach zal met het CJIB proberen om een passende betalingsregeling te treffen voor uw openstaande boete(s). Zodra de regeling met u is besproken en onze kosten zijn betaald, leggen wij de regeling voor aan het CJIB. Met onderbouwing van de regeling gaat het CJIB vervolgens in vrijwel alle gevallen CJIB akkoord met het aflossingsvoorstel. Zij zullen tot slot de regeling per post aan u bevestigen.

De kosten voor onze inzet bedragen 95 euro.

Stap 1 van 13 - Persoonlijke Gegevens

  • Vul in deze stap uw gegevens in. Wij respecteren uw privacy, en zullen uw gegevens dan ook nooit doorverkopen aan derden. Uw gegevens worden verzonden via een beveiligde verbinding middels een SSL-certificaat op de website (het groene slotje in de adresbalk).
  • DD slash MM slash JJJJ
  • Vul uw e-mailadres in zodat wij u de resultaten van het persoonlijk Budgetadvies kunnen mailen wanneer u alles heeft ingevuld.
    Als u graag adviezen en tips wenst naar aanleiding van het door u ingevulde formulier kunt u dit door middel van bovenstaande keuze kenbaar maken.

Kunnen we helpen?