Budgetcoach Breda

Wat een budgetcoach in Breda voor u kan betekenen

Budgetcoach Groep is er voor iedereen die baat heeft bij financiële ondersteuning in Breda en omgeving. Zowel particulieren als ondernemers uit heel Nederland kunnen bij ons terecht, dus ook in Breda! Een budgetcoach helpt u bij financiële problemen die bijvoorbeeld ontstaan zijn door ontslag, een echtscheiding, het overlijden van een partner of arbeidsongeschiktheid. Dit zijn heftige situatie voor u en uw omgeving, uw budgetcoach helpt u dan graag weer op weg. Wilt u meer weten over budgetcoaching in Breda? Lees dan snel verder!

Onze doelgroepenbudgetcoach breda

Budgetcoach Groep verzorgt budgetcoaching voor een grote verscheidenheid aan doelgroepen, denk hierbij aan:

  • Werknemers van bedrijven
  • Zzp’ers
  • Particulieren
  • Banken
  • Woningcorporaties
  • Gemeenten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Schakel een budgetcoach in in Breda

Woont u in Breda en heeft u behoefte aan financiële steun? Dan bent u bij Budgetcoach Groep aan het juiste adres. Of u nu graag aan het eind van de maand wat meer geld wilt overhouden of financiële hulp nodig heeft bij schulden, een budgetcoach staat u bij met raad en daad. Wanneer u via het formulier hier op de site contact met ons opneemt, dan wordt u binnen twee dagen teruggebeld door een van onze budgetcoaches. Samen maken jullie een afspraak bij u thuis in Breda. Vervolgens krijgt u per mail een lijst toegestuurd met documenten die u nodig heeft tijdens uw afspraak met de budgetcoach. Tijdens de afspraak met de budgetcoach in Breda krijgt u inzicht in uw financiële situatie en maakt u samen met de budgetcoach een financieel plan voor de toekomst. In dit plan worden uw doelen helder en inzichtelijk gemaakt. Indien nodig krijgt u na uw afspraak nog persoonlijke begeleiding van uw budgetcoach. Na het traject kunt u zelfstandig en verantwoord met uw budget omgaan. In een eventueel nazorg traject wordt u geholpen bij het handhaven van uw plan.

Budgetcoaching voor iedereen

Bij Budgetcoach Groep zijn 26 budgetcoaches in dienst die allemaal zijn opgeleid tot onafhankelijke financiële dienstverleners. Bij ons staat privacy hoog in het vaandel, onze werknemers hebben daarom allemaal geheimhoudingsplicht. Door onze jarenlange werkervaring staan wij garant voor een coachingstraject van hoge kwaliteit waarin onze coaches steeds weer betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en betrokkenheid laten zien. Heeft u in Breda behoefte aan financieel advies? Neem dan snel contact met ons op!

Contact met Budgetcoach Groep

Het is ontzettend belangrijk dat u bij beginnende financiële problemen snel aan de bel trekt, zodat de situatie niet uit de hand loopt. Heeft u in Breda behoefte aan de hulp van een budgetcoach in Breda? Stuur ons dan een bericht via het online contactformulier hier op de site, u krijgt snel een reactie van ons. Wilt u liever bellen? Dat kan ook, bel dan naar: 088-6220330. Of mail: info@budgetcoachgroep.nl. Laat u bij financiële problemen snel helpen door een budgetcoach van Budgetcoach Groep in Breda!

Kunnen we helpen?