Budgetcoach Almere

Een budgetcoach helpt u bij financiële problemen

Helaas kan het iedereen in Almere en omgeving overkomen dat iemand ineens in een situatie zitten waarin ze financiële hulp nodig hebben. Door een echtscheiding, ontslag, arbeidsongeschiktheid of het overlijden van een partner kan uw financiële situatie snel veranderen. Een budgetcoach kan u gelukkig helpen om uw financiën weer op orde te krijgen. Woont u in Almere en wilt u meer weten over budgetcoaching? Lees dan snel verder!

Onze doelgroepen in Almere

Onze budgetcoaches verzorgen budgetcoaching voor verschillende doelgroepen, denk hierbij aan:Budgetcoach Almere

  • Werknemers van bedrijven
  • Zzp’ers
  • Particulieren
  • Banken
  • Woningcorporaties
  • Gemeenten

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wie is de Budgetcoach Groep?

De Budgetcoach Groep is een onafhankelijke instantie waar 26 budgetcoaches werkzaam zijn. Zij komen in heel Nederland bij u langs om u te helpen met uw financiële situatie, dus ook in Almere! Alle coaches zijn met grote zorg geselecteerd en opgeleid tot financieel onafhankelijk dienstverlener, ook zijn zij allen in het bezit van een ‘Verklaring Omtrent Gedrag’. Een budgetcoach uit Almere leert zijn cliënten om verantwoord met geld om te gaan. Het is belangrijk om bij de eerste tekenen van financiële moeilijkheden al snel actie te ondernemen zodat de problemen niet uit de hand lopen. Kunt u in Almere wel een steuntje in de rug gebruiken bij uw financiële situatie? Bel ons dan vandaag nog.

Wat doet een budgetcoach?

Wanneer u het contactformulier hier op de site invult, dan neemt een van onze budgetcoaches binnen twee werkdagen telefonisch contact met u op. In dit eerste gesprek wordt er een afspraak met u gemaakt bij u thuis in Almere. Per mail krijgt u vervolgens te horen welke documenten u klaar moet leggen voor de afspraak met de budgetcoach. Deze komt bij u langs in Almere om uw financiële situatie in kaart te brengen en om samen met u een plan op te stellen. De budgetcoach kan eventueel ook als contactpersoon optreden naar uw schuldeisers om zo met alle betrokken partijen naar een geschikte oplossing te zoeken. Indien nodig kan de budgetcoach u ook na het opstellen van dit plan persoonlijk blijven ondersteunen om uw inkomsten en uitgaven weer in balans te krijgen. Na de begeleiding van de budgetcoach heeft u weer zicht op uw financiële situatie en heeft u geleerd om verantwoordelijk met uw uitgaven om te gaan. Via ons nazorgtraject blijven wij ook na de begeleiding nog met u in contact. Wilt u meer weten over budgetcoaching in Almere? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen met een budgetcoach in Almere

Heeft u behoefte aan financiële begeleiding van een budgetcoach? Of heeft u nog vragen voor ons over budgetcoaching in Almere? Neem dan contact met ons op via het formulier hier op de site, wij beantwoorden uw bericht dan zo snel mogelijk. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via het nummer: 088-6220330. U kunt ook mailen naar: info@budgetcoachgroep.nl. Neem bij financiële moeilijkheden snel contact op met een budgetcoach van Budgetcoach Groep in Almere!

Kunnen we helpen?