Budgetcoach Zaanstad

Budgetcoaching in Zaanstad op maatbudgetcoach Zaanstad

Een budgetcoach staat u in Zaanstad bij met raad en daad wanneer u hulp nodig heeft om weer financieel gezond te worden. Heeft u schulden? Of krijgt u maar geen inzicht in uw inkomsten en uitgaven? Dan is het verstandig om aan de bel te trekken bij Budgetcoach Groep. Er komt dan snel bij u in Zaanstad een budgetcoach langs om samen met u een persoonlijk budgetplan op te stellen. Budgetcoach Groep verzorgt budgetcoaching voor werknemers van bedrijven, kleine zelfstandigen (zzp’ers), particulieren, cliënten van banken, woningcorporaties en gemeenten. Wilt u meer weten over budgetcoaching in Zaanstad? Lees dan snel verder.

Financiële problemen? Schakel snel een budgetcoach in

Het kan zomaar gebeuren dat u in een onprettige financiële situatie terecht komt. Onverwachte gebeurtenissen zoals het overlijden van uw partner, een echtscheiding, ontslag of arbeidsongeschiktheid kunnen een zeer negatief effect hebben op uw financiën. Het is belangrijk om bij beginnende financiële problemen niet te lang te wachten met het inschakelen van een budgetcoach in Zaanstad. Wacht u te lang, dan kan de situatie uit de hand lopen en krijgt u misschien ineens te maken met deurwaarders, gedwongen schuldsanering of zelfs de gedwongen verkoop van uw woning. Gelukkig staan de budgetcoaches van Budgetcoach Groep voor u klaar om u te helpen. Bij ons zijn vele budgetcoaches werkzaam die allen zijn gecertificeerd en in het bezit zijn van een ‘Verklaring Omtrent Gedrag’. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat doet een budgetcoach?

Wij vertellen u graag meer over wat er gebeurt wanneer u in Zaanstad een budgetcoach van Budgetcoach Groep inschakelt. U neemt contact met ons op door het formulier hier op de site in te vullen, binnen twee werkdagen wordt u dan teruggebeld door een budgetcoach. Deze maakt met u een afspraak bij u thuis in Zaanstad. Per mail krijgt u een lijst met documenten die u klaar moet leggen voor uw afspraak met de budgetcoach. Tijdens de afspraak is de eerste stap om een inzicht te krijgen in uw financiële situatie en het op orde brengen van uw financiële administratie. Dan stelt de budgetcoach in een budgetplan voor u op waarmee duidelijkheid verschaft wordt voor alle betrokken partijen. Heeft u schulden? Dan kan de budgetcoach vanwege zijn onafhankelijke rol ook optreden als mediator om afspraken te maken met uw schuldeiser. Vervolgens gaat u zelf aan de slag om uw budgetplan uit te voeren, eventueel met persoonlijke begeleiding van uw budgetcoach.

Contact met Budgetcoach Groep

Wilt u dat er in Zaanstad een budgetcoach bij u langskomt? Of heeft u een vraag voor ons? Via het formulier hier op de site komt u gemakkelijk met ons in contact. U kunt ook bellen naar: 088-6220330. Of mailen naar: info@budgetcoachgroep.nl. Een budgetcoach van Budgetcoach Groep helpt u verder wanneer u in Zaanstad last heeft van financiële problemen.

Kunnen we helpen?