Wie zijn wij

De Budgetcoach Groep is een onafhankelijke organisatie met jarenlange werkervaring, die garant staat voor kwaliteit, zorgvuldigheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Met meer dan 30 gecertificeerde budgetcoaches hebben wij een werkterrein in heel Nederland. De coaches zijn zorgvuldig gescreend en gedegen opgeleid als onafhankelijk financieel dienstverlener (NEN 8048-III of vergelijkbaar) om u of uw medewerker op deskundige, discrete, respectvolle en persoonlijke wijze te ondersteunen, adviseren en vooruit te helpen.

De budgetcoaches werken volgens de richtlijnen van de Budgetcoach Groep. Zij hebben allen een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), die wordt verstrekt door het Ministerie van Justitie. De budgetcoaches van de Budgetcoach Groep hebben een geheimhoudingsplicht. De budgetcoaches zullen absoluut géén financiële producten verkopen.

Onze budgetcoaches leren cliënten verantwoord omgaan met geld.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over onze dienstverlening of meer informatie  wilt ontvangen, vul dan ons contactformulier in. Wij nemen  zo snel mogelijk contact met u op.

Pin It on Pinterest

Shares