Webinar

Workshop “Hoe om te gaan met medewerkers met financiële problemen?”

1 op de 5 werknemers ervaart betalingsproblemen en 13 procent van de medewerkers heeft vragen over geld en deze onderzoeksresultaten dateren zelfs nog van voor het Coronatijdperk.

Je zult begrijpen dat de kans erg groot is dat er binnen jouw organisatie medewerkers lopen met financiële vraagstukken of zelfs een problematische schuldensituatie. Medewerkers met schulden zijn vaker ziek en werken veelal minder geconcentreerd. Dit brengt kosten voor de werkgever met zich mee, soms tot wel 13.000 per jaar (bron: Nibud).

Het loont daarom om werknemers met geldzorgen te ondersteunen. Omdat veel medewerkers zich schamen en hun geldzorgen niet met hun werkgever delen komen deze medewerkers niet in beeld maar, zij zijn er zeer zeker.

Om te weten hoe deze groep te bereiken en hen uiteindelijk de helpende hand te kunnen bieden is er speciaal HR Specialisten en andere geïnteresseerden het webinar  “Werknemers met financiële problemen, mijn probleem? “

In dit webinar proberen we meer uitleg te geven over de impact van schulden op iemands leven, welke oplossingen er reeds allemaal zijn en wat jouw organisatie nog kan doen.

Interesse? schrijf je dan in via het onderstaande formulier, of mail naar: ikdoemee@budgetcoachgroep.nl

    Kunnen we helpen?