Wat doet een budgetcoach

Onze werkwijze

Na het invullen van een aanvraag-/ contactformulier op onze website, wordt u binnen twee werkdagen gebeld voor een afspraak met een budgetcoach bij u thuis. De afspraak wordt door Budgetcoach Groep schriftelijk of per e-mail aan u bevestigd. In dit schrijven wordt ook vermeld welke documenten beschikbaar moeten zijn op het moment dat de budgetcoach bij u langs komt.

De budgetcoach bespreekt met u uw financiële situatie en de wederzijdse wensen en verwachtingen worden uitgesproken.

De budgetcoach stelt samen met u een budgetplan op, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Het budgetplan biedt houvast en helpt u uw financiële moeilijkheden op te lossen en weer balans te brengen tussen uw inkomsten en uitgaven.

Uw doelen worden zo helder en realistisch! De budgetcoach ondersteunt u bij de uitvoering van het budgetplan en stuurt bij indien de persoonlijke situatie daarom vraagt. Daarnaast ontvangt u gratis onze Budget Ordner, zodat u uw administratie op een overzichtelijke manier kunt bewaren.

De budgetcoach werkt toe naar een eindsituatie waarin u niet alleen weer helder zicht heeft op uw financiële huishouding, maar daar ook zelfstandig en op een verantwoorde wijze mee om kan gaan. De duur van de nazorg van Budgetcoach Groep is afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Kunnen we helpen?