Opleiding tot schuldhulpverlener

Algemeen

De laatste jaren is door allerlei omstandigheden, waaronder de economische crisis, de schuldenproblematiek in Nederland sterk toegenomen. We praten over een grote groep van ongeveer 500.000 Nederlanders die problemen hebben op financieel gebied.

Door de economische crisis raken meer mensen in financiële problemen en veranderen aard en omvang van de schulden. Inmiddels blijkt dat veel mensen hier zelf niet uit komen en hulp nodig hebben. De materie rondom de schuldhulpverlening is complex en die complexiteit lijkt steeds verder toe te nemen. Daarnaast ontstaat er eveneens een steeds grotere verscheidenheid aan cliënten, omdat ook de hoger opgeleide burger die bijvoorbeeld zijn werkbetrekking verliest in de schulden terecht kan komen. De markt voor schuldhulpverlening in Nederland is tot dusverre beperkt gereguleerd en mede hierdoor is de noodzakelijke transparantie voor kwaliteit en verdere professionalisering toegenomen.

Om de markt te kunnen voorzien van een kwalitatief gedegen opleiding biedt de Budgetcoach Groep in samenwerking net  het CMI te Zoetermeer de opleiding tot Schuldhulpverlening aan.
Deze zes dagen durende dagopleiding bereidt u grondig voor op het vak van Schuldhulpverlener. Na afloop bent u in staat om zelfstandig deze functie uit te oefenen.

Niveau

HBO werk- en denkniveau met minimaal 1 jaar beroepservaring waarin een inhoudelijke en praktische kennis als budgetcoach of binnen het vakgebied is opgebouwd.

Investering

De prijs voor deze 6 daagse opleiding bedraagt € 2.495,00 excl examenkosten € 225,00.
(Prijzen zijn exclusief BTW)

De opleiding tot gecertificeerd Schuldhulpverlener wordt verzorgd door een CEDEO erkend instituut voor opleidingen en trainingen te Zoetermeer. In-house opleidingen en opleidingen op maat behoren tevens tot onze mogelijkheden.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor de opleiding tot Schuldhulpverlener? Vul het onderstaande formulier dan zo volledig mogelijk in en druk op de knop Verzenden. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Indien u vooraf informatie wenst neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 17.00 op het telefoonnummer 088-6220330.

    Aanmelden voor schuldhulpverlener?

    Aanhef (*)
    Mvr.Mr.

    Geslacht (*)
    VrouwMan