Budgetcoach voor zzp-ers

Zorgen voor ZZP-ers

Kleine zelfstandigen hebben veel kosten en vaak verschillende inkomstenbronnen, waardoor ze het overzicht over hun financiële situatie kunnen kwijtraken. ZZP-ers worden tegenwoordig steeds vaker geconfronteerd met financiële zorgen. Zorgen die de aandacht afleiden van hetgeen zij werkelijk willen doen: met liefde en enthousiasme hun vak uitoefenen. Een onafhankelijke, gecertificeerde budgetcoach voor zzp-ers van Budgetcoach Groep kan hier een oplossing bieden in de vorm van advies, beheer en administratieve ondersteuning.

Focus

Voor een ZZP-er vraagt het budgetteren extra aandacht. Er is geen zekerheid van een vast salaris, werknemersverzekeringen of pensioenregeling. Alle inhoudingen op de bruto-betalingen moeten zelf gereserveerd worden. Je hebt als ondernemer te maken met een privébudget én een zakelijk budget. Daar moet een gezonde balans tussen komen!

De onafhankelijke budgetcoach van Budgetcoach Groep biedt u als ZZP-er inzicht in uw financiële positie en geeft ondersteuning op het gebied van de financiële administratie en budgetteren. Met als doel om voldoende geld beschikbaar te hebben om uw onderneming te laten draaien, groeien en concurreren. Waarmee u als zelfstandig ondernemer ook plezier houdt in het ondernemen.

Een budgetcoach van Budgetcoach Groep vergroot uw succeskansen als ondernemer, zonder op uw stoel als ondernemer te gaan zitten!

Wilt u als ZZP-er ondersteuning en begeleiding van een budgetcoach? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Pin It on Pinterest

Shares