Budgetcoach voor ZZP-ers

Professionele Hulp voor ZZP’ers

Voor Zelfstandigen Zonder Personeel heeft Budgetcoach Groep nu de ZZP Budgetscan.

Bent u ZZP’er? Ook dan kunt u gebruik maken van de diensten van Budgetcoach Groep.

 

Herkenbaar? Zzp’ers die heel goed zijn in hun vak, maar te weinig aandacht besteden aan hun financiën en administratie.” (Wij komen dit vaak tegen in de praktijk)

Er is onvoldoende inzicht en overzicht en er wordt onvoldoende rekening gehouden met de verplichte afdrachten die nodig zijn als ZZP’er, waaronder Inkomstenbelasting, Omzetbelasting en premie Zorgverzekeringswet.

Uw geld vliegt eruit en weet niet waaraan het opgaat en wat er overblijft om van te leven en te sparen. Dit leidt tot onrust en kan resulteren in overbesteding en/of achterstand.

Met de ZZP Budgetscan krijg je inzicht en overzicht om financiële rust te creëren.

Samen kijken we naar de naar alle inkomsten en uitgaven. Daarnaast gaan we de zakelijke- en privé administratie strikt scheiden en maken daarvan een duidelijk overzicht. Hierdoor komt er orde in de chaos en krijgt u een juist overzicht en inzicht. Ook kijken we naar extra omzetmogelijkheden en eventuele kostenbesparingen en toeslagen.

Focus

Dit is het stappenplan voor de ZZP Budgetscan:

 • Een kennismaking en vrijblijvend gesprek. Wij bespreken dan of uw onderneming baat heeft bij de ZZP Budgetscan en wat er van u wordt verwacht. Heeft u geen baat bij de scan, dan eindigt het traject hier en zijn er geen kosten verschuldigd;
 • Besluit u om door te gaan dan plannen wij een afspraak in om samen uw administratie uit te zoeken voor zowel zakelijk als privé;
 • Hiervan maken wij een overzicht op basis van de inkomsten er uitgaven met een overzicht reserveringen te betalen Inkomstenbelasting, Omzetbelasting en de premie voor de Zorgverzekeringswet;
 • Wij checken of u recht heeft op toeslagen, financiële regelingen en voorzieningen.
 • Wij geven tips voor omzetvergroting en besparingsmogelijkheden;
 • Wij geven advies hoe uw administratie, zowel zakelijk als privé goed kunt inrichten;
 • Geven wij hulp bij het treffen van betalingsregelingen als er schulden zijn of bij grote schulden verder leiden naar schuldhulpverlening.

Gevraagde investering:

De investering voor het traject is € 395 exclusief BTW.

 

ZZP Budgetscan aanvragen?

 

Vul het aanvraagformulier in. Wij nemen dan contact met u op om de ZZP Budgetscan in te plannen

  Bedrijfsnaam (*)

  Uw naam (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Huidige situatie en hulpvraag (*)

  Kunnen we helpen?