Budgetcoach voor particulieren

Ik ben het overzicht kwijt

“Hoe los ik mijn financiële problemen op?”

“Ik weet niet waar mijn geld blijft, ik verdien toch genoeg?”

Heeft u zich onlangs één van deze vragen gesteld? Dan is een onafhankelijke budgetcoach van Budgetcoach Groep iets voor u. De ervaren budgetcoach helpt u uw geldzaken op orde te brengen en uw financiële moeilijkheden op te lossen. Daarnaast onderzoekt de budgetcoach of u recht heeft op financiële extra’s. U heeft wellicht recht op subsidies of fiscale toeslagen waarvan u het bestaan niet kent.

Met een onafhankelijke budgetcoach van Budgetcoach Groep krijgt u weer grip op uw financiële huishouding. U brengt structuur in uw inkomsten- en uitgavenpatroon én rust in uw hoofd.

Twijfelt u nog of een budgetcoach iets voor u kan betekenen doe dan de test.

Aanpak

Elke traject start met een zogenaamd risico inventarisatiegesprek. In dit risico inventarisatiegesprek komen de volgende zaken aan bod:

  • invullen en bespreken budgetmaandoverzicht;
  • aflossingsschema opstellen eventuele schuldeisers;
  • screening toeslagen;
  • besparingen bespreken;
  • evaluatie;
  • opstellen plan van aanpak.

Na dit gesprek bepaalt u zelf of u een vervolg traject wilt inzetten of dat u voldoende heeft aan de handvatten die u heeft meegekregen in het inventarisatiegesprek.

Kosten

De kosten voor dit inventarisatiegesprek van bedragen € 175,00 (inclusief BTW). Er zijn verder geen bijkomende kosten. Bedenk: de kost gaat voor de baat uit. Een budgetcoach kost geld, maar levert u uiteindelijk veel meer op. De kosten dient u voorafgaand aan het gesprek te voldoen.

Bent u of uw partner in loondienst dan bestaat veelal de mogelijkheid dat u werkgever het traject (gedeeltelijk) vergoed.  De Budgetcoach Groep zal voor u informeren naar de mogelijkheden.

Geen stress meer over uw financiële situatie. Wij leren u uitkomen met uw inkomen!

Wilt u een budgetcoach?  Klik hier.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in en druk op de knop Verzenden. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Pin It on Pinterest

Shares