Budgetcoach voor banken

Onzekerheid over de hypotheek

Het overkomt veel mensen, zeker in deze tijd van economische recessie: als gevolg van ontslag, echtscheiding, arbeidsongeschiktheid of overlijden van een partner een situatie dreigt te ontstaan waarin de maandelijkse hypotheeklast niet meer kan worden opgebracht. Voor banken geldt: regeren is vooruitzien. Een bank is er veel aan gelegen om te voorkomen dat het door betalingsproblemen van een huiseigenaar zover komt dat een woning verkocht moet worden. Het vroegtijdig inschakelen (ons advies is bij één of twee maanden achterstand) van een onafhankelijke budgetcoach van Budgetcoach Groep kan veel leed voorkomen.

Maatschappelijk verantwoordelijkheid

Banken willen graag het aantal noodgedwongen woningverkopen terugdringen. Het inzetten van een onafhankelijke, gecertificeerde budgetcoach kan uitermate zinvol zijn. Een budgetcoach ordent de financiële huishouding van de cliënt en werkt toe naar een situatie waarin de inkomsten en uitgaven een gezonde balans vertonen. De budgetcoach voor banken behoedt uw klanten voor oplopende betalingsachterstanden én zorgt ervoor dat de hypotheek weer op tijd betaald kan worden. Budgetcoach Groep kan en wil als onafhankelijke dienstverlener in dezen uw partner zijn.

Budgetcoaching

Budgetcoach Groep is een onafhankelijke organisatie met een landelijk netwerk en is gespecialiseerd in budgetcoaching en preventie. De gecertificeerde budgetcoach biedt uw klant inzicht in zijn of haar financiële positie en geeft deskundige ondersteuning op het gebied van thuisadministratie en budgetteren.

Tevens biedt de Budgetcoach Groep u de mogelijkheid om uw medewerkers op te leiden tot gecetificeerde budgetcoaches, Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze opleidingen.

Wilt u meer informatie over de meerwaarde van het inschakelen van een budgetcoach van Budgetcoach Groep, waarmee u als bank uw klanten de helpende hand reikt? Klik hier.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in en druk op de knop Verzenden. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Pin It on Pinterest

Shares