Budgetcoach Papendrecht

Weer Financieel gezond

Heeft u financiële problemen of schulden? Helaas kan dat iedereen in Papendrecht en omgeving overkomen, bijvoorbeeld door een echtscheiding, het overlijden van een partner, ontslag of arbeidsongeschiktheid. Een budgetcoach kan u in zulke gevallen helpen om weer financieel gezond te worden. Maar ook wanneer u geen schulden heeft, kan het in sommige gevallen verstandig zijn om een budgetcoach in te schakelen. Bijvoorbeeld om uw inkomsten en uitgaven weer in balans te brengen of om uw financiële administratie op orde te maken. Wilt u meer weten over budgetcoaching in Papendrecht? Lees dan snel verder.

Onze doelgroepenBudgetcoach Dordrecht

Budgetcoach Groep verzorgt budgetcoaching voor verschillende doelgroepen, hierbij kunt u denken aan:

 • Werknemers van bedrijven
 • Zzp’ers
 • Particulieren
 • Banken
 • Woningcorporaties
 • Gemeenten

Neem dan gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze verschillende diensten.

Budgetcoach Groep

Budgetcoach Groep is een onafhankelijk bedrijf dat mensen door heel Nederland helpt met het oplossen van financiële problemen, dus ook in Papendrecht! Bij ons werken 26 ervaren en gecertificeerde budgetcoaches, allemaal in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Voorkom dat u te maken krijgt met een huurachterstand, deurwaarders, gedwongen schuldsanering of zelfs de gedwongen verkoop van een woning door bij beginnende financiële problemen op tijd bij Budgetcoach Groep aan de bel te trekken. Wilt u ons inschakelen in Papendrecht? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het formulier hier op de site.

De werkwijze van onze budgetcoach in Papendrecht

Wij willen u graag wat meer vertellen over de werkzaamheden een budgetcoach. Wanneer u in Papendrecht een van onze budgetcoaches inschakelt, dan volgt deze het volgende stappenplan:

 1. Wanneer u hier op de site een bericht voor ons achterlaat, dan wordt u binnen twee werkdagen gebeld door één van onze budgetcoaches. Er wordt een afspraak gemaakt bij u thuis in Papendrecht.
 2. Na het telefoongesprek krijgt u per mail een lijst met documenten toegestuurd die u nodig heeft voor uw afspraak met uw budgetcoach.
 3. Vervolgens komt de budgetcoach bij u langs in Papendrecht. Samen gaat u aan de slag om uw financiële situatie inzichtelijk te maken.
 4. De budgetcoach stelt dan een persoonlijk budgetplan voor u op. Dit plan maakt uw doelen helder en meetbaar.
 5. Als u schulden heeft dan kan de budgetcoach eventueel contact opnemen met uw schuldeisers om afspraken te maken die voor alle partijen werkbaar zijn.
 6. Nu kunt u zelf aan de slag met uw budgetplan, eventueel kunt u daarbij in Papendrecht persoonlijke begeleiding krijgen van uw budgetcoach.
 7. Als het plan is uitgevoerd dan zijn uw financiën weer op orde.
 8. Indien gewenst kunt u gebruik maken van ons nazorgtraject.

Contact met Budgetcoach Groep

Wilt u in Papendrecht een budgetcoach inschakelen? Of heeft u misschien nog vragen voor ons? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier hier op de site. U kunt ook bellen naar: 088-6220330. Of mailen naar: info@budgetcoachgroep.nl. Schakel in Papendrecht een budgetcoach van Budgetcoach Groep in om weer financieel gezond te worden.

Kunnen we helpen?