login  Log in
   
Bel me nu

Opleiding budgetcoach

 
Wilt u mensen helpen hun financiën op orde te krijgen en te houden? Schrijf u dan in voor de opleiding budgetcoach!

Bent u een goede coach en wilt u mensen helpen hun geldzaken op orde te brengen?
Dan is de opleiding tot budgetcoach iets voor u.

Algemeen
Als budgetcoach helpt u mensen bij het oplossen van hun financiële problemen. U leert hen hoe zij hun inkomsten en uitgaven inzichtelijk kunnen maken en geeft hen bespaaradviezen.  
De opleiding tot gecertificeerd budgetcoach is een praktijkgerichte opleiding. Er wordt ruimschoots aandacht besteed aan het toepassen van coachingsvaardigheden en het stimuleren van gedragsveranderingen. Het examen bestaat uit een casus en een kennistest. 

Voor wie?
De opleiding is bedoeld voor een ieder die mensen met financiële problemen wil begeleiden. Komt u bij uw werk (reïntegratie, maatschappelijk werk, sociale zaken, bank- en verzekeringsbranche, woningcorporatie, personeelszaken) al in aanraking met schuldhulpverlening en budgetbeheer? Dan is de opleiding tot budgetcoach een waardevolle uitbreiding van uw kennis en vaardigheden. 

Niveau
HBO werk- en denk niveau

Kosten
De kosten voor de opleiding zijn € 1.495 plus € 225 examengeld.(Prijzen zijn exclusief BTW)
Deelbetaling is mogeljk.

Opleidingsdata
De eerstvolgende data van de training zijn:

Cursusdag 1: 25 januari 2016
Cursusdag 2: 15 februari 2016
Cursusdag 3:  7 maart 2016

Examendag 4: 4 april 2016
 

De opleiding tot gecertificeerd budgetcoach wordt verzorgd door een CEDEO erkend instituut voor opleidingen en trainingen te Zoetermeer. In-house opleidingen en opleidingen op maat behoren tevens tot onze mogelijkheden .

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor de opleiding tot budgetcoach? Vul het onderstaande formulier dan zo volledig mogelijk in en druk op de knop Verzenden. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Indien u vooraf informatie wenst neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 - 17:00 op het nummer 018-1283140.

  1. Aanhef *
  2. Geslacht *
  3. CAPTCHA Image

Login

Gebruikersnaam
Wachtwoord